Крах! Алекс Арабаджиева би шута на Стайко Стайков (Милионерите разделени от две години)

0
903

Алекс Арабаджиева и Стайко Стайков били разделени от две години

Алекс Арабаджиева и Стайко Стайков не са семейство от години. Наследниците на милионерските фамилии на Ветко Арабаджиев и алкохолния бос Миньо Стайков вече не са заедно.

Стайко Стайков
Стайко Стайков и Алекс Арабаджиева вече не са заедно

Стайко Стайков мачка чаршафите с друга известна персона. Почти от два месеца той е гадже на Мария Цветкова, бившата на олигарха Динко Динев.

Моделката обаче не е разтурила семейството му. Защото наследника на милионера Стайков не живеел с щерката на Ветко и Маринела Арабаджиеви от години.

През 2011 година Стайко и Александра събраха милионите на родителите си. Според запознати сватбата е глътнала милион и продължи цели три дни и нощи, като в приказките.



Гостите веселили Преслава, Галена, Азис и „Джипси Кингс”. Но след раждането на дъщеричката им Анабел, тя свърши. Милионерските отрочета вероятно не са съхранили любовта помежду си.

Светските клюкари твърдят, че двамата не са се врекли във вярност по собствена воля. А за да угодят на бащите си и съберат парите им.

В началото на годината Мария Цветкова се появи за кратко в публичното пространство. Силиконката, която роди син на брат Динев, отново изпадна в неизвестност. Наскоро тя отново напомни за себе си. Като публикува твърде любопитна снимка в социалните мрежи.

На нея са двамата със Стайко Стайков. Влюбените са на яхта, вероятно в чужбина. От фотото ясно си личи, че се къпят на крилете на любовта. За това говорят сърчицата и другите символи, разкриващи за близостта на двамата влюбени.

Поздрав към тях с топли думи е отправила и Лидка Скалата. Майката на бизнесмена Жоро Бирмата е близка приятелка на Мария Цветкова.„Мария не развали семейството на Алекс Арабаджиева и Стайко Стайков. Те отдавна живееха разделени”, разкриват светски клюкари.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.