Домашният любимец издава кръшкач ли сте? (Виж кои са най-лоялните стопани)

0
276

Домашният любимец е не само наш спътник в живота

Домашният любимец издава и колко верен може да бъдете във връзката. Невероятно, но факт.

Стопаните на различните питомци разкриват какъв сте по характер. И каква е вашата склонност да се отдавате на креватни удоволствия извън дома си.

домашният любимец
Домашният любимец издава дали кръшкате

Това са установили от университет във Великобритания. Според спецовете съществува тяхна зависимост между това какво животно предпочитате да отглеждате в къщи или дали обичате да кръшкате на половинката си.

Резултатите от опитите били много интересни. Оказало се, че най-верни били тези, които отглеждали кучета в домовете си.Подобно на своите домашни любимци те били лоялни и не обичали извънбрачните авантюри.

Едва 10 на сто от 100-та доброволци, участващи в експеримента се оказало, че залитат по чуждо от брачното ложе.

Не такова било положението с тези, които харесвали писаните. Подобно на любимците си те обичали да кръшкат и да се забавляват палаво извън дома си.

Стопаните, които отглеждали котки предавали доверието на партньора си повече от двадесет и пет процента. Оказало се, че те били и най-големите кръшкачи.

След тези, които стопанисват писани, най-неверни се оказали притежателите на рибки. Те също не се отличавали с особена лоялност.

Ако домашните ви любимци са рибки, вие не сте по-верни от собствениците на писаните.

Тези от вас, които харесват морските създания изневеряват на половинките си повече от шестнадесет на сто.

Склонни към извънбрачни афери са и тези от стопаните, които гледат в дома си морски свинчета, хамстери и порове. От тях тринадесет процента са склонни на извънбрачни афери.

Ако домашният ви любимец е декоративен заек или влечуги. Тогава сте склонни много по-малко да се забърквате в любовни авантюри извън дома. Само единадесет процента от собствениците на тези животни са кръшкачи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.