Задължително трябва да знаете това, ако спите на климатик

0
255

Вземете под внимание всички тези факти

Почти няма съвременен дом, в който да няма климатик.

климатик
Вземете под внимание всички тези факти

Ако обаче спите на климатик, то е добре да знаете някои неща, които са от изключителна важност.

Несъмнено наличието на климатик в дома носи облекчение в горещите летни нощи. Прохладата, която ви осигурява обаче той, може да бъде вредна.

Той може да се превърне в причината за възникването на болки и неразположения. Факт е, че когато се отпуснете и заспите, работещият климатик ще понижи температурата в помещението до нива, които са по-ниски от комфортните за тялото ви.В резултат на това може да се събудите с болки в гърба, главоболие или пък мускулни спазми.
Имайки предвид всичко това, не бива да се учудвате, ако сутринта се събудите с кихане. Това е почти неизбежно, ако сте настроили температурата за през нощта на 16 градуса.

Освен това трябва да вземете под внимание и факта, че климатикът е способен да абсорбира влагата не само от въздуха, а и от тялото ви. Това на свой ред може да доведе до суха и лющеща се кожа, което не е никак приятно.

Не на последно място трябва да се вземе под внимание и факта, че когато климатикът работи, се затварят всички врати и прозорци. Това ограничава достъпът на свеж въздух до жилището ви, което може да предизвика умора, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.