Шок и ужас: България губи героя си Антъни Иванов?

0
256

Антъни Иванов вече обмисля да напусне страната, а заедно с това може да напусне и националния ни отбор!

Цяла България е изплашена, защото може да изгуби големия си талант в плуването Антъни Иванов. 18-годишният младок пожъна огромен успех на Световното в Будапеща, където достигна финал. Този успех обаче може да се окаже нож с две остриета за нашата страна.

Антъни Иванов
Ще избере ли Антъни Иванов САЩ вместо България?

Заради него пред Антъни вече има широко отворени врати на няколко университета в САЩ. Той най-вероятно ще се възползва от това и след като завърши гимназия догодина, ще отиде да учи в Америка.

Това обаче няма как да не притесни всички фенове в България и федерацията ни по плуване. Веднага в съзнанието ни изниква споменът за Михаил Александров, който също замина за САЩ да учи, но впоследствие се прехвърли в американския национален отбор, с който стана световен шампион.

Антъни Иванов в момента се зарича, че никога няма да предаде България, но още е млад и не се знае какво може да му хрумне, когато го налегнат финансовите грижи.



Засега светлият лъч, че нашият плувец може да остане под флага на България се казва Габриела Димитрова. Тя е официалната половинка на Антъни от няколко години.

Въпреки че и двамата са още тийнейджъри, те са луди един по друг и мечтаят да се оженят един ден. Габи желае да остане да живее в България, което може да откаже Антъни от Америка.

Припомняме, че нашето момче направи България финалист в плуването бътерфлай за първи път от 23 години насам. Иванов се добра до финала на 200 м. с време 1:55.58 и остана на крачка от счупване на националния рекорд.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.