Нана Гладуиш разкри кога ще убие рака!

0
485

Нана Гладуиш все още се бори с болестта, но е убедена, че ще я победи!

Тв водещата Нана Гладуиш се намира в жестока драма, която обаче не може да сломи непримиримия й дух. Тя е сигурна, че ще победи рака и този път.

Нана Гладуиш
Нана Гладуиш в болницата

Според близките й, блондинката е дала срок от 6 месеца на болестта да излезе от тялото й. Това е периодът, до края на който заболяването трябва да бъде победено.

Както е добре известно, Нана Гладуиш вече веднъж победи рака. Това се случи преди 5 години, когато се подложи на химиотерапия. Сега обаче е засегната другата й гърда.

Всички близки на тв водещата я подкрепят в битката с тази коварна болест. Засега прогнозите са доста добри, което обнадеждава семейството й.



Основната цел на Нана и лекарския екип е да не се наложи цялостно елиминиране на гърдата. Дано наистина не се стигне дотам.

Блондинката по принцип се лекува в клиника в Израел. Там постигна добри резултати преди 5 години и се надява да го направи и сега.

„Тя е голям боец, до 6 месеца няма да има и помен от рака. Способна е да победи всичко, когато си го постави за цел. Помните какво стана преди 5 години.“ – разкриват близките на Нана Гладуиш.

Тв водещата е открила връщането на болестта случайно. Тя е била на почивка в Израел, когато отишла на профилактичен преглед в своята си клиника. Там узнала, че ракът пак се е появил.

Нека пожелаем успех на Нана в тази втора най-тежка битка в живота й. Дано и този път победи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.