В Русия сътвориха чудна елха (ВИДЕО)

0
302

Коледната елха се превърна в истински шедьовър, излязъл изпод ръцете на най-изкусни майстори

Една чудна елха буквално разцъфтя в центъра на град Вологда в Русия. Тайнствеността на това коледно дръвче се крие всъщност в материала, от който е сътворена тя, а именно направена е от … тесто.

Тази странна коледна елха е част от изложбените експонати, представени на експозицията „Новогодишен АРТел“, предаде информационна агенция „Интерфакс“, цитирана от Вести.

elha
В Русия сътвориха чудна елха

Чудната новогодишна елха е създадена от 120 кг тесто. Снагата й се издига на височина от три метра. И ако сега си мислите за това кулинарно изкушение като най-огромното забавление за малки и големи, то ние ще ви разкрием, че всъщност коледната елха няма да може да бъде изядена. Причината е, че това майсторско творение, излязло изпод талантливите ръце на кулинарите, е покрито с три слоя лак, които да му позволят да не се разпадне и да се съхрани много по-дълго време, разкриха от общинската администрация във Вологда.

Освен тази уникална по своята същност коледна елха, на изложбата с вкусни експонати „Новогодишна АРТел“ бяха представени много други коледни дръвчета, направени от изключително разнообразни материали и суровини. Показани бяха елхи от релси, тръби, изсъхнала трева и дори от така известните в цяла Русия метлички за руската баня.Ако тази идея ви е харесала, то нищо няма да ви попречи да се включите с децата си в направата на сладки коледни елхи. Винаги е забавно да изработите всички заедно вкъщи, а после доволни да се насладите на вашето кулинарно майсторство – все пак е Коледа, а по това време няма невъзможни неща!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.