В Русия сътвориха чудна елха (+видео)

0
266

Коледната елха се превърна в истински шедьовър, излязъл изпод ръцете на най-изкусни майстори

Чудна елха в Москва радва малки и големи посетители на ЦУМ 

Една чудна елха буквално разцъфтя в центъра на град Москва в Русия. Тайнствеността на това коледно дръвче се крие всъщност в материала.

Тази странна коледна елха е част от изложбените експонати, представени на експозицията „Новогодишен АРТел“, предаде информационна агенция „Интерфакс“, цитирана от Вести.

Чудната новогодишна елха е прекрасна. Снагата й се издига на височина от три метра. И ако сега си мислите за това бижу е най-огромното забавление за малки и големи, то ние ще ви разкрием, че всъщност коледната елха ще бъде раздадена за нуждаещите се. Причината е, че това майсторско творение, излязло изпод талантливите ръце на дизайнерите, е покрито с три слоя лак. Те няма да му позволят да не се разпадне и да се съхрани много по-дълго време, разкриха от общинската администрация в Москва.

Освен тази уникална по своята същност коледна елха, на изложбата с вкусни експонати „Новогодишна АРТел“ бяха представени много други коледни дръвчета, направени от изключително разнообразни материали и суровини. Показани бяха елхи от релси, тръби, изсъхнала трева и дори от така известните в цяла Русия метлички за руската баня.



Ако тази идея ви е харесала, то нищо няма да ви попречи да се включите с децата си в направата на красиви коледни елхи. Винаги е забавно да изработите всички заедно вкъщи, а после доволни да се насладите на вашата фантазия и майсторство. Все пак е Коледа, а по това време няма невъзможни неща!

****

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.