Никол Шерцингер нанесе зверски удар на най-големия си враг!

0
233

Никол Шерцингер доказа, че може да наранява жестоко!

Певицата Никол Шерцингер продължава да показва на света, че я бива във флиртовете. Този път обаче това се оказа голямо оръдие в нейните ръце.

Никол Шерцингер
Никол Шерцингер заби пореден удар в Черил Коул

Гаджето на Григор Димитров вкамени най-големия си враг преди 2 дни. Тогава прекара цял следобед с бившия съпруг на Черил Коул.

Двете певици по принцип се ненавиждат от 6 години насам. Всичко започна с уволнението на бившата жена на футболната звезда Ашли Коул от X Factor, когато на нейно място бе докарана именно Никол Шерцингер.

Оттогава Черил се чувства онеправдана, че едва ли не Никол е взела работата й. Конфликтът се задълбочаваше все повече и от факта, че гаджето на Гришо се справя добре в шоуто и е канена всяка година.



Сега Никол отново намери начин да вбеси своята колежка. Тя е прекарала много време с Жан Бернард Фернандес-Версини, който беше женен за Черил Коул 3 години.

Според слуховете, певицата е изревнувала страшно и се е ядосала много. Макар вече да не е с ресторантьора и да има дете от друг мъж, на певицата не й станало никак приятно, че бившият й е близък точно с тази жена.

Никол Шерцингер обаче не си поплюва, когато става въпрос за мъжка компания. Тя винаги е заобиколена от мъже и така се чувства най-добре. Странното е как досега Гришо не я е изревнувал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.