Стоянка Мутафова влезе в Рекордите на Гинес

0
427

Една прекрасна  новина, с която да започнем Новата 2015 година. Името на голямата българска актриса Стоянка Мутафова влезе в Рекордите на Гинес

Чудесната новина беше изнесена в пресата от Муки – дъщерята на Стоянка Мутафова.

Стоянка Мутафова е включена в Световните рекорди на Гинес като най-възрастната играеща актриса в целия свят.

Нашата Стоянка Мутафова, която на 93 години продължава да кипи от театрална енергия и да прави десетки представления годишно, сложи в малкия си джоб холивудските примадони.

Стоянка Мутафова
Стоянка Мутафова с Рекорд на Гинес. Сложи в малкия си джоб холивудските звезди. Нашата Стоянка Мутафова, която на 93 години продължава да кипи от театрална енергия и да прави десетки представления годишно, сложи в малкия си джоб холивудските примадони.

Рекордът е определен още миналата година, след рождения ден на неповторимата Стоянка Мутафова, но чак в края на 2014 г. е бил официално регистриран.



След такова световно признание, Стоянка Мутафова повече не може да мисли да се отказва от сцената.

Нищо, че на 2 февруари ще трябва да духне 93 свещички, графикът на Стоянка Мутафова е пълен с ангажименти.

В последното си интервю за 2014 г. Стоянка Мутафова сама заявила, че някакви дребни болежки няма да я откажат да пътува и да играе.

При положение, че и публиката иска да гледа представленията на родната звезда, Стоянка Мутафова продължава смело напред и през Новата 2015 г.

Друг български рекорд са 333 каба гайди. Рекордът е поставен през лятото на 2012 г. и задмина предишния от 240 шотландски гайди.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.