САЩ вече имат космически войски

Моля, оставете своя коментар под публикацията! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Някъде в Скалистите планини на американския запад са скрити два екипа от специалисти на Военновъздушните сили, които се подготвят да защитават Америка от извънземна инвазия.

Запознайте се с 26-ти Ескадрон за защита срещу космическа агресия  (26-ти SAS) и 527-ми Ескадрон за защита срещу космическа агресия (527-ми SAS). Два екипа, чиято работа е да обучават други военнослужещи за реагиране при всякакви непредвидени проблеми с извънземен характер.

Сред останалите цели на двете подразделения са създаване на стратегии за защита интересите на САЩ в космоса, както и изучаване на различни модели и технологии в тази нова за военното дело сфера.

“Ние изучаваме заплахите в космическата сфера, идващи от космоса или базирани на земята” – обяснява пред изданието Seeker командирът на 26-ти ескадрон капитан Кристофър Барнс.

Заплахата от война в космоса и съответно необходимостта от подготовка за това става все по-широко призната по целия свят. Международна група от адвокати понастоящем подготвя първия нормативен акт, който да може да се прилага и в космическото пространство. А според редица експерти, в бъдеще воденето на битки там също е много вероятно.

 

Източник: Avtora.com
САЩ вече имат космически войски
5 (100%) 5 votes
loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Коментари чрез Facebook

коментара

Моля, оставете своя коментар под публикацията! Благодарим!

Няма коментари

Добавете коментар