Ели Гигова проговори за бебето си: Вижте дали наистина е родила!

0
394

Ели Гигова даде коментар на информациите, че вече има бебе!

Милионерската щерка Ели Гигова цял ден е спрягана за новоизлюпена майка. Тя самата реши да вземе отношение по темата и проговори за своето въпросно раждане.

Ели Гигова
Ели Гигова отрече за бебето

Бившата брадърка бе повече от лаконична. Тя написа в социалната мрежа няколко думи по случая, с които на практика разкри истината около себе си.

„Току-що разбрах, че имам бебе.“ – написа иронично Ели Гигова във Facebook.

С това става ясно, че бившата спортна журналистка не е раждала и не е била бременна. Очевидно слуховете в тази насока не са били верни.



Тиражираната версия беше, че брюнетката е заченала в САЩ, но малко след това се е преместила в Париж. Бащата на въпросното бебе обаче така и не се спомена.

Ели действително живее зад граница от година насам, но се е отдала на учене. Тя следва Право във Вашингтон и се надява след дипломирането си да работи като адвокат зад Океана.

Що се отнася до личния й живот, дъщерята на Николай Гигов отдавна търси идеалния мъж. Тя няма сериозен приятел от години, което не може да не притеснява семейството й.

Според слуховете, босът на Локо (СФ) вече се опасявал щерка му да не остане стара мома. Той опитвал да я запознава с изгодни партии, но тя не си харесвала никого.

Най-известната връзка на Ели Гигова беше с Петко Димитров. Двамата обаче се разделиха доста отдавна и за това време бизнесменът се ожени и си направи две дечица. Нещо, което тя все още чака да й се случи.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.