Бомба: Годжи си намери ново гадже, но няма да повярвате какво стана после!

1
542

Георги Милчев – Годжи се отнася твърде либерално към жените и те му се качват на главата!

Музикантът с прякор Годжи наскоро си е припомнил какво е любовта. Той е забил нова красавица, но нещата за него не се развили никак добре.

Годжи и Ани
Ани разби сърцето на Годжи

Въпросната дама се казва Ани и е от Криводол. Китаристът се запознал с нея при посещение на майка си, която живее там, пише в. „Галерия“.

Ани ходела често да вижда баба си, която е съседка на майката на Георги Милчев. Така двамата се видели и завързали разговор.

Хубавицата веднага си паднала по известния музикант, но не смеела да предприеме нищо. Един ден обаче самият Годжи проявил интерес и се залюбил с нея.



Когато нещата се задълбочили, възникнал сериозен проблем пред Ани. Оказало се, че преди Георги се е залюбила с друг мъж. Тя трябвало да избира между двамата, което й се сторило доста тежко.

Въпреки че Годжи е звезда и доста по-заможен от другия господин, тя избрала именно неизвестния мъж. Съображенията на Ани били, че китаристът е голям женкар и след като й се насити, ще я изостави, а тя искала семейство.

Историята познава много такива случаи с Милчев. Така например той разби брака си с Даниела преди време, за да бяга след балерини.

Този път обаче музикантът бил доста хлътнал и му станало много неприятно, че го отсвирват. Той останал с разбито сърце.

Въпреки че се води голям женкар, Годжи се слави и като много чувствителен мъж. Него жените са го наранявали много пъти. Най-скандалният случай беше преди 3 години, когато Цветелина Грахич се позабавлява с китариста и го остави.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.