Помните ли Жаси от „Сделка или не“? Ето какво става с нея сега!

0
468

Жаси от „Сделка или не“ изживява щастливи дни!

Красавицата Жасмина Тошкова, която всички познаваме като Жаси от Сделка или не, се радва на добър и щастлив живот след шоуто. Това стана ясно от последните разкрития за нея.

Жаси от Сделка или не
Жаси от „Сделка или не“ се оказа доста хитра, успя да пробие след предаването

В момента блондинката е съпруга и майка. Тя се омъжи за милионера Ариф Маджид и му роди три деца.

Бракът им се състоя преди 2 години, когато Жаси вече беше бременна с третото им дете. Двамата и до днес се радват на голяма любов и семейно щастие.

Бащата на Ариф е собственик на две от американските вериги за бързо хранене, които се подвизават в България. Така че фамилията не си знае парите.



Жаси от „Сделка или не“ няма намерение да се връща на трудовия пазар, не и в скоро време. Мъжът й й осигурява всичко необходимо, при това в изобилие.

Някога Жасмина се препитаваше за 1000 лв. заплата и живееше на квартира в София. Тези дни обаче за красавицата са далеч в миналото.

Бившата дясна ръка на Румен Луканов си е осигурила живота завинаги. Дори да се случи нещо с брака й, тя завинаги остава свързана с милионерския клан чрез децата, които е родила.

Любопитен факт е, че Жаси е доктор на науките. Преди няколко години тя е защитила докторантура в УНСС, но едва ли има намерение да работи там за хилядарка.

Според слуховете, свекърът й й е осигурил тази титла, тъй като е дарител на университета. Още един плюс от брака й с Ариф.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.