Невероятно! Ели Гигова падна на мушката на Доналд Тръмп

0
390

Ели Гигова напуска родината си, но се отправя точно към Доналд Тръмп!

Журналистката Ели Гигова няма намерение да продължава живота си в България. 34-годишната брюнетка ще емигрира в САЩ до дни.

Щерката на милионера Николай Гигов мисли да запише второ висше образование, този път „Право“. Това тя ще стори във Вашингтон.

Интересното е, че апартаментът, който бившата телевизионерка е закупила в американската столица, се намира много близо до Белия дом, където след Нова година ще се нанесе Доналд Тръмп.

Някои вече коментират с усмивка, че предвид женкарството на американския президент, нашата Ели Гигова може да падне в негов плен. Двамата може би ще се засичат нерядко по събития, тъй като журналистката е решена да продължи с настоящата си професия и зад Океана.



Ели Гигова отива точно при Доналд Тръмп

Причините, поради които Ели емигрира, са няколко. Счита се, че тя е недоволна от развитието на кариерата си тук. БНТ не я повика за Евро 2016, което накърнило егото на милионерската шерка.

Освен това брюнетката била тотално разочарована от българския мъж. Тя го намирала за доста простоват и елементарен. Опитът й дотук й говорел точно това. Сред този опит е и известният бизнесмен Петко Димитров, както знаем.

Ели Гигова отдавна си пада по образованието в чужбина. Първата си диплома по бакалавър я получи във Франция и това й донесе място в българската телевизия. Сега пък е избрала САЩ.

„Почувства се недооценена тук. Има толкова сертификати и дипломи, а я слагаха само на някой друг футболен форум. Журналистка с нейната квалификация заслужава повече.“ – считат близките й.

В същото време Доналд Тръмп ще бъде сам в Белия дом. Жена му реши да остане в Ню Йорк, докато синът им завърши учебната година.

Така шансът, Ели Гигова да се превърне в новата муза на президента, се увеличава. Дали самата журналистка обаче има такива намерения и желания, не е ясно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.