Имате негативна енергия в дома си? С този лесен трик я чистите завинаги

0
455

Негативната енергия причинява доста разстройства на психиката и дома ви

Негативната енергия е „причина” за доста неприятни неща, които ви се случват.Независимо дали вярвате в това или сте песимисти.

негативна енергия
Негативна енергия се чисти с домашни условия

Но присъствието на такава „лоша” енергия наистина може да ни съсипе.

Негативните последствия, които ни преследват, също може да са заради тази отрицателна енергия. Това твърдят спецовете в окултните науки.

Ако изпитваме несигурност, тревожност, преследват ни парични проблеми, изпадаме в депресия това може да се дължи на отрицателната енергия в дома ви.



Или щом негативната енергия е в повече от положителната.

С нея може да се „сдобиете”, без да имате вина за това. В къщата ви могат да я вкарат съседи, комшии или дори членове от семейството.

Също без да искат или пък напротив.Но определено негативната енергия съсипва благополучието и скапва настроението ни.

За огромна радост има няколко техники, с които може да очистите основно дома си от нея. Без да ви се налага да ходите до ясновидци и магове.

Трикът е много лесен. За целта са ви необходими само чаша вода и шепа морска сол.

Първо сложете в чашата солта, а след това напълнете с вода. Оставете я в тази от стаята, където смятате, че има най-много негативна енергия.

Най-добре е дая скриете в някой ъгъл. Или на такова място, където никой да не я мести. Оставете я там да престои едно денонощие.

След това я взимате в ръце и внимателно я разглеждате. Ако е в същото състояние, в което сте я оставили, значи всичко е наред.

Ако течността е мътна или изглежда замърсена, значи имате енергиен проблем. Повтаряте това докато стаята се изчисти и вашата чаша с вода остане чиста.

Завистта и несигурността също „докарва” негативна енергия в дома ви. Мислете позитивно и не завиждайте, и не мрънкайте, съветват експертите. Така ще имате в дома си само положителна енергия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.