Утрешното новолуние сбъдва желания

0
562

Не пропускайте шанса, който ви се дава

Утрешното новолуние е най-подходящият момент да отправите съкровените си желания към Вселената.

новолуние
Не пропускайте шанса, който ви се дава

Вярва се, че в първите осем часа от новолуние, зарядът е най-силен. Именно поради тази причина е добре да използвате точно тях.
Специалисти посочват, че на 5 септември ще се наблюдава поредното новолуние, което обаче се отличава с изключителна сила.

Първото, което трябва да направите, е да формулирате изключително точно желанието си. Конкретизирайте какво искате и се постарайте то да е кратко и достатъчно ясно. След това го напишете на лист хартия и останете насаме с него поне за 15 минути.

През това време се опитайте да визуализирате колкото е възможно по-конкретно сбъдването на желанието. Много е важно да го почувствате с цялата си същност.
След това сгънете листа, на който написахте желанието и го приберете на сигурно място. Запомнете, че никой, освен вас не трябва да го вижда.



Специалистите посочват, че утрешното новолуние е толкова мощно, че е в състояние да сбъдне всяко едно желание. Важно е обаче да не пропилявате шанса си с незначителни искания. Възползвайте се максимално от периода и поискайте онова, което желаете с цялата си душа.

Тази фаза на луната е благоприятна не само за увеличаване на богатството, а и за подобряване на любовните ви отношения. Не пропускайте да се погрижите и за здравето си, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.