Вкусотия: Рулца от тиквички или патладжани на Лора Крумова (много лесни)

0
409

Тези рулца от тиквички или патладжани на Лора Крумова стават фантастични

Предлагаме ви рецептата за рулца от тиквички или патладжани на Лора Крумова. Много са лесни за приготвяне, а когато са готови, пръстите ще си оближете. Докато има бол зеленчуци на пазара, не ги пропускайте!

рулца от тиквички или патладжани на Лора Крумова
Лесни, бързи и вкусни са тези рулца от тиквички или патладжани на Лора Крумова

Трябват ни три тиквички или патладжани, сто грама сирене, 50 гпама пушен кашкавал, 50 грама обикновен кашкавал, едно яйце, черен пипер, три домата, зехтин, сирене Пармезан за поръсване, сол на вкус.

Първо трябва да си нарежем на тънко тиквичките по дължина – най-добре става с ренде за картофи. После ги посоляваме и оставяме да омекнат. През това време ние пък си смесваме продуктите за вкусната плънка като настъргваме кашкавалите и сиренето.

Добавяме към тях яйцето, заедно с черния пипер като гледаме сместа да стане гъста, това е важно за рецептата. Взимаме една тавичка и я намазваме със зехтин.



След това във всяко листче от тиквичките си поставяме от сместа и завиваме хубаво на рулце. Редим си рулцата едно до друго като между тях поставяме парче домат.

Щом всички рулца от тиквички са вече наредени в тавичката и сме поставили между тях и доматките, с една четка намазваме рулцата със зехтин.

Пъхаме ги да се пекат във фурната, докато се зачервят и добият онзи хубав и апетитен цвят. Важно е да кажем, че след като ги извадим още горещи от фурната, ги поръсваме отгоре с настъргания пармезан. Може и с кашкавал по наше желание.

Тези рулца се правят по същия начин и с патладжани, а ако ви се занимава, най-добре ще е да ги смесите и да направите и от двете. Стават повече от вкусни и буквално се топят в устата.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.