Диетата на София Лорен извайва фигура на манекен (Ефектът е невероятен)

0
634

Диетата на София Лорен върши чудеса

Дори и на тези години София Лорен изглежда зашеметяващо.Вечната Лорен, така света нарича прелестната италианска кино икона.

София Лорен
София Лорен изглежда съвършено

Тя остава пример за вечна младост, невероятна фигура, енергия и свежест.

Това е така защото 83-годишната звезда винаги е поддържала тялото и лицето си. Според слуховете София Лорен се е поддържала с много диети и хратилени режими.

Но истината е, че има една тайна диета, с която топи мазнините по ханша и талията и извайва фигура като на манекен.С нея София Лорен е и до днес. Разковничето е топла вода и суров ориз. Които легендарната актриса приема веднага след ставане от сън.

Диетата се състои в това, че всяка сутрин се поглъща по едно зрънце ориз, сдъвква се и се пие чаша гореща вода.

Това София Лорен го прави всяка сутрин, като достига до двадесетина зърна. И наистина изглежда съвършено. След това започва отначало, но в обратния ред, назад.

Докато стигне отново до едно оризче. Но след като погълне това, тя не трябва да приема храна минимум три часа след това. И едва тогава може да се храни.

Само че се внимава много и отново. Избягва се консумацията на тлъсти меса, мазно, сладки неща и тестени изделия.

Този режим на София Лорен спазва и голямата ни оперна прима Райна Кабаиванска. Която също предизвиква сърцетуптене с уникалното си тяло.

Което много подхожда на младо момиче или на манекенка, а не не дама на нейната възраст. А доказателството, че диетата наистина действа са тези две превъзходни жени.

Които дълги години не се отказват от любимата си диета.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.