Светът лудна по шведската диета: Сваля ударно килограми!

0
342

Светът пощуря по шведската диета

Шведската диета е лесна и удобна и няма нищо общо с останалите хранителни режими. Светът лудна по шведската диета. Удобството на тази диета е, че не трябва да следите непрекъснато калории и часове, през които да се храните. Няма нищо общо с други хранителни режими. Диетата акцентира върху намаляване на въглехидратите, като се наблюдават мазнините и протеините. За разлика от други хранителни режими, при които непрекъснато се следят всички показатели.

При шведската диета хранителните продукти се разделят на три основни групи. В първата група попадат тези, които са разрешени за консумация. Това са всички видове месо, риба и рибни продукти. В нея попадат и яйцата, приготвени по всякакъв начин. Там принадлежат също зеленчуци, които растат над земята, както и млечни продукти с висок процент масленост. Това са кисело и прясно мляко, които могат да се хапват спокойно. Изварата, маслото, сметаната, сиренето и ядки също попадат в първата основна група и могат спокойно да бъдат включени в дневните ви дажби .

Шведската диета завладя света
Шведската диета завладя света

Втората група е на позволените понякога. Там попадат цвекло, ряпа, моркови и целина. Към плодовете се включват почти всички. Хапва се един плод на ден, който замества сладкишите. Може да консумирате и шоколад, но два пъти през седмицата. Ако все пак ви се яде нещо сладко, може да го заместите отново с плод.

Третата група включва не позволени храни. В шведската диета това са всички газирани напитки, захар, тестени изделия, сладкиши, сладолед, подсладители и мюсли. Добре е да хапвате предпазливо зърнени храни и каши.



Избягвайте да слагате на масата също хляб, ориз, макаронени изделия, картофи и чипс. Алкохол също не се препоръчва , позволява се предимно бира. Консумацията на маргарин и рафинирани масла също да се ограничава.

Шведската диета е проста и не претоварва организма.Тя се препоръчва тогава, когато искате ударно да свалите килограми или да отслабнете без глад.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.