Изхвърлете токсините и отслабнете лесно с тази изпитана рецепта

0
329

Царевичната коса съдържа високи количества пантотенова киселина, която активира процеса на липолиза

Всеки е наясно, че с времето в човешкия организъм се натрупват множество токсини, които затрудняват съществено работата му.

токсини
Царевичната коса съдържа високи количества пантотенова киселина, която активира процеса на липолиза

Знаете ли обаче, че можете да се избавите много бързо и лесно от натрупалите се в организма ви токсини?
Добре е да вземете мерки, преди да е станало твърде късно.

За целта ви е нужна царевична коса. Тя не само ще изхвърли всички токсини от организма ви, а и ще подпомогне процеса на отслабване. Този продукт не струва скъпо и може да бъде открит във всяка една аптека.

Може би си давате сметка, че диетите за отслабване, не са най-доброто нещо, което можете да направите за организма си.
С времето всички опити за отслабване водят до сериозни нарушения в процеса на обмяна на веществата. По този начин килограмите, които сте изгубили с цената на толкова много усилия и лишения, се връщат отново като бумеранг.



Много по-разумно би било да заложите на балансирана диета в съчетание с физически упражнения и повече движение.

Що се отнася до изхвърлянето на токсини и отслабването с царевична коса, то тя действа по следния начин: активира потока на жлъчката и намалява вискозитета.
Царевичната коса съдържа високи количества пантотенова киселина, която активира процеса на липолиза. Именно този процес е ключът към успешната загуба на тегло.

Тук е моментът да подчертаем, че това няма да се случи в най-добрия му вариант, ако преди това не освободите организма си от токсини.
Употребата на царевична коса ще намали апетита ви и ще ви предпази от резки колебания в стойностите на кръвната захар.
Освен това стимулира разграждането на мастна тъкан и извеждането й от организма.

Ето и продуктите, които са ви необходими, за да си приготвите вълшебната отвара, с която ще изхвърлите токсините и ще отслабнете:
250 мл. гореща вода
1 ч.л. смляна царевична коса

Сложете царевичната коса в чаша и я залейте с горещата вода. Похлупете чашата и я оставете да престои 15 минути. Прецедете и оставете напитката да се охлади. От получената отвара се приема по 1/3 ч.ч., 20 минути преди храна.

Курсът на лечение с царевичната коса, трябва да продължи 10-14 дни. След това си дайте едноседмична почивка и отново го повторете.

Добре е да имате предвид, че царевичната коса е противопоказна за употреба от хора с диабет, бременни и кърмещи жени, както и за страдащи от разширени вени тромбофлебит, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.