Американките луднаха по новия метод за увеличаване на бюста без силикон

0
468

Новият метод съвсем не е страхотията, която изглежда

Представителките на нежния пол в Щатите луднаха по увеличаване на бюста без силикон.

бюста
Новият метод съвсем не е страхотията, която изглежда

Медиите твърдят, че в страната на неограничените възможности набира сила нов метод за увеличаване на бюста.
При него не е необходима употребата на силикон. Ще останете обаче изненадани да разберете в какво се състои новият метод по увеличаването на бюста.

Запознати твърдят, че специалистите използват собствената кръв на пациентката, решила да направи балкона си по-пищен. Именно този факт породи някои доста крайни коментари в социалната мрежа, сочещи, че това прилича по-скоро на вампирски ритуал, отколкото на медицинска процедура.

На практика методът по увеличаване на бюста се състои в преливане на кръв на мястото, което е изгубило предишните си форми, отбелязва „New York Post“. За представителките на нежния пол това обикновено са гърдите.



Припомняме, че модата да се използва собствената кръв на пациентите за естетични цели бе въведена от световноизвестната актриса и модел Ким Кардашиян.
Преди известно време тя публикува на своя профил в социалната мрежа селфи, което накара мнозина да настръхнат. На въпросната снимка Ким Кардашиян е с кървава маска на лицето си.

Оказа се, че това не е никак случайно и всъщност не е страхотията, която изглежда. На практика актрисата и модел се е подложила на поредната разкрасителна процедура, за която обаче е била използвана собствената й кръв.

След първоначалното възмущение, което предизвика снимката й, след това стотици американки започнаха да следват примера й.
Макар новият метод да е доста спорен и да поражда противоречиви мнения в обществото, той има и своите положителни страни.

Най-хубавото в цялата тази ситуация е фактът, че новият метод позволява увеличаване на бюста и запазване на формата му, без хирургическа намеса и инжектиране на силикон.
Припомняме, че именно това бе процедурата, на която се подлагаха дамите, решили да увеличат балкона си.

Специалисти посочват, че тази процедура се препоръчва горещо на майки, които са кърмили. Освен това тя е подходяща и за по-възрастните дами, чиито гърди са изгубили формата си и предишната чувственост.

Повечето клиентки посочват, че излизат повече от доволни от клиниката, след като са се подложили на новия метод за увеличаване на бюста. Други обаче споделят, че са им се появили морави петна след процедурата.

Дори и да се появят такива петна, те се изгубват в рамките на 2-3 дни, така че определено си заслужава човек да изтърпи тази неприятна гледка, споделят дами, престрашили се да се подложат на тази процедура, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.