Истината за Цуни изплува: Ето какъв се оказа приятелят на Преслава!

0
332

Цветелин Маринов – Цуни не е цвете за мирисане, твърдят в Къщата!

Бизнесменът Цуни отнесе цели три номинации и в понеделник вечер ще се бори за оцеляването си в шоуто „ВИП Брадър“. Причините, поради които той бе номиниран обаче, удивиха дори самия Биг Брадър.

Цуни
На какво ли е способен всъщност Цуни?

Шеф Петров и Сашка Васева изтъкнаха като аргумент, че се страхуват за своята физическа сигурност в Къщата. Те намират Цветелин Маринов за изключително агресивен и дори опасен човек.

Преди ден Цуни е бягал из Къщата с нож в ръка, за да реже дрехите на Мегз. Това е било изтълкувано от мнозина като агресия, която може да доведе и до нещо по лошо.

Третият, който номинира бизнесмена, е Даниел Петканов. Там обаче причините са други и са свързани с Александра Богданска. Журналистът намира Цуни за лъжец, тъй като не е излизал на среща с Алекс, а твърди друго.



Според слуховете, агресията на Цветелин не е нещо ново. Той многократно я е показвал пред свои близки, твърди последната клюка.

Дали е посягал на някое от гаджетата си, не е известно. Няма данни за подобно деяние от негова страна, но пък поведението му в Къщата отваря една сериозна въпросителна.

Цветелин Маринов нашумя изключително много чрез приятелството си с попфолк певицата Преслава. Дори имаше слухове, че са любовници, но той самият каза във „ВИП Брадър“, че са нямали интимни отношения.

Всъщност желание у бизнесмена не е липсвало, но така и не разбрал кога да предприеме първата крачка. Така двамата си останали просто приятели, каквито са и в момента.

Конкуренцията на Цуни в понеделник ще е жестоко силна, защото срещу него ще се изправят двама от основните играчи този сезон. Това са Мегз и Шеф Петров.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.