УАУ! Огромна звезда ще влезе във „ВИП Брадър“ като гост – вижте коя е тя!

0
316

„ВИП Брадър“ ще се поздрави с много голяма звезда тази година!

Гост – звездата на „ВИП Брадър“ най-после излезе наяве. Тя ще прекрачи прага на Къщата утре вечер. Ще я посрещне Алекс Сърчаджиева, която е водеща на дейли епизодите.

ВИП Брадър 2017
Голяма звезда ще гостува на „ВИП Брадър“

Става въпрос за иконата на сръбската музика Лепа Брена. Певицата ще гушне огромен хонорар, за да вдигне малко рейтинга на доста затъващия сезон на шоуто.

Този сезон на „ВИП Брадър“ е определян от мнозина за най-слабия в историята. Няма никакви сюжетни ниши, освен една нагласена любовна история със сватба и скандалите на Мегз и Шеф Петров.

На хората все повече им писва да гледат риалити шоуто, тъй като в него не се случва нищо ново. Именно това трябва да промени Лепа Брена.



Сръбската певицата ще остане в Къщата едва няколко дни, но за този период ще трябва да укроти съквартирантите и да придаде свежест на формата. Тя го може това, така че едва ли ще й е проблем.

Лепа ще замести Николета Лозанова, която в последния момент прецака Нико Тупарев. От месеци тя бе гласена за гост – звездата на този сезон на „ВИП Брадър“, но преди дни се отказа.

Според запознати, причината е, че на Ники й се сторило твърде много загубата на пари, която ще настъпи в джоба й, ако се появи по Нова ТВ толкова рано след раздялата с БТВ. Въпреки че щеше да излезе на печалба след това, тъй като хонорарът й щеше да бъде космически, бившата плеймейтка решила, че за толкова малка печалба не си струва да си залага името.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.