Съквартирантите в Къщата се изложиха тотално: Не е за вярване, че са във „ВИП Брадър“, а не знаят колкото четвъртокласници!

0
427

„ВИП Брадър“ за пореден път предизвика истината за умствения капацитет на участниците в шоуто!

Огромна излагация във „ВИП Брадър„. Състезателите в играта се оказаха по-глупави от очакваното. Повечето от тях нямат обща култура колкото дете в 4-ти клас.

ВИП Брадър 2017
Излагацията във „ВИП Брадър“ е голяма тук

Именно такива въпроси им бяха пуснати на поредната мисия в Къщата. Участваха само лица под 35-годишна възраст. По европейските стандарти именно до 35 г. се водиш младеж.

Половината от изпитаните се изложиха тотално. Най-голям срам обра Тото от „СкандаУ“, който смята, че Кирил е по-голям от Методий и затова азбуката ни е кирилица.

Енджи Касабие пък не е наясно какво точно се празнува на 3 март. Освен това не знае какво представялва размножаването.



Александра Богданска показа проблеми с правописа, а Даниел Златков незнание относно датата на българската независимост.

Джулиана Гани се оказа голямата изненада на вечерта. Плеймейтката разби всички клишета и сгреши само един въпрос, който бе свързан с луната. Иначе показа доста добри познания и по история, и по правопис.

Големият отличник обаче и победител в мисията беше Даниел Петканов. Той не сгреши нищо и отсрами групата. Дани показа защо е журналист и защо работи в голяма медия като Нова ТВ.

Цялата мисия бе направена заради Мегз, която трябваше да спечели състезанието, за да спре да бъде фантом. Дизайнерката обаче бе победена от Лудия репортер и така не успя да излезе от сянката на своя прякор.

Всяка година гледаме как съквартирантите във „ВИП Брадър“ правят елементарни грешки и имат сериозни пропуски в знанията си. В такъв случай възниква въпросът защо и как изобщо са попаднали в тази къща?!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.