„ВИП Брадър“ се тресе: Кръв в Къщата, стана страшно!

0
301

„ВИП Брадър“ достигна най-високата си точка на напрежение този сезон!

В къщата на „ВИП Брадър“ настана истински ад. Мъжете сред съквартирантите започнаха истинска война, която може да свърши много зле.

ВИП Брадър
Във „ВИП Брадър“ стана страшно

Даниел Златков и Тото от „СкандаУ“ се нахвърлиха като обезумели върху Шеф Петров и без малко да му скочат на бой. От цялата работа обаче те пострадаха, тъй като футболистът си разби носа в главата на готвача, а рапърът пък стана за резил с пиянските си викове срещу него.

Именно алкохолът се оказа подстрекателят на конфликта в случая. Двамата младежи изпиха повече от бутилка ракия, след което започнаха да предизвикват Боби Петров.

Първо Златков стана и започна да шушне в ухото неприятни неща на кулинарния спец. Това доведе до разкървяване на собствения му нос, което стана при допир с главата на Шефа.



После пък Йонислав Йотов скочи да се кара с Борис и му крещеше в лицето. Това доведе до предупреждение от Биг Брадър.

„Досега в Къщата беше Йонислав. Сега ще видите Тото.“ – закани се рапърът.

Войната между тримата се разрази в пълна степен. Остават 10 дни от шоуто и всеки един от тях ще бъде много тежък.

Шеф Петров цял сезон сипе обиди по адрес на всички и това не се хареса на Тото и българския Роналдо. Те обаче сякаш закъсняха с тази си реакция, а и не подходиха по правилния начин.

Нито един от тях не посмя да удари готвача, защото беше наясно, че така ще изхвърчи от Къщата. Правилата за живот там са ясни, те изключват всякакво физическо насилие.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.