Стефан съсипа Сашка Васева с тези думи

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Той я сравни с Бай Ганьо

Половинката на водещата на предаването „На кафе“ – Стефан, който от известно време е заел ролята на Джуджи, съсипа Сашка Васева с думите, които изрече по неин адрес.

Сашка Васева

Той я сравни с Бай Ганьо

Той се присмя на Сашка Васева и дори я провъзгласи за женския вариант на Бай Ганьо. Всъщност редица зрители на Нова тв са възмутени от поведението й. Тя самата неведнъж призна, че се чувства като на почивка в къщата на ВИП Брадър.

Съквартирантите й също са силно възмутени, тъй като единственото, което Сашка Васева прави, е да спи или да яде. Освен това фолк фурията приема храна в конски дози. Тя наистина е като женския вариант на Бай Ганьо, тъй като изцепките й са многобройни и вечно гледа келепира.

Думите, с които Стефан изравни Сашка Васева със земята бяха изречени по време на поредния анализ на предаването и случващото се в къщата на Големия брат.
Половинката на Гала не пропусна възможността да покаже острото си неодобрение към Сашка Васева и начина й на живот..Той дори беше още по-цветен, заявявайки, че единственото, което я интересува е да се наяде предоволно, след което да си полегне и да си пръдне. Веднага след това Стефан добави, че това е неговото лично мнение и не би желал да ангажира никого с него.

Стефан не си спести критиките и по отношение на дизайнерката от Раковски Миглена Каканашева, по-известна като Мегз. За никого не е тайна, че тя се вживява в ролята на българската Коко Шанел. Също като Сашка Васева обае тя не се радва на одобрението на зрителите.

Припомняме, че за времето, в което е в къщата на Големия брат, изпълнителката на култовата песен „Левовете в марки“ е качила цели десет килограма. Тя е редовният дегустатор на вкусните гозби на шеф Петров. Нещо повече, дупнишката Мадона не спира да дъвче.

Това наложи Гомеия брат да вземе мерки. Той бе натоварил със задачата Маргарита Хранова и Алфредо да следят всеки залък, който приема блондинката и да се опитат да я озаптят. За съжаление обаче мисията им се провали, тъй като щом стане дума за храна, Сашка Васева наистина е неозаптима. Тя се държи така, сякаш никога не е виждала храна в живота си.

Певицата от близкото минало дори падна толкова ниско, че започна да крие храната си под мебелите в къщата и да си хапва тайно. Когато Големия брат разкри номерата й пред останалите съквартиранти, тя се опита да извърти нещата. В крайна сметка обаче бе принудена да си признае, пише Блиц.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар