Стефан съсипа Сашка Васева с тези думи

0
504

Той я сравни с Бай Ганьо

Половинката на водещата на предаването „На кафе“ – Стефан, който от известно време е заел ролята на Джуджи, съсипа Сашка Васева с думите, които изрече по неин адрес.

Сашка Васева
Той я сравни с Бай Ганьо

Той се присмя на Сашка Васева и дори я провъзгласи за женския вариант на Бай Ганьо. Всъщност редица зрители на Нова тв са възмутени от поведението й. Тя самата неведнъж призна, че се чувства като на почивка в къщата на ВИП Брадър.

Съквартирантите й също са силно възмутени, тъй като единственото, което Сашка Васева прави, е да спи или да яде. Освен това фолк фурията приема храна в конски дози. Тя наистина е като женския вариант на Бай Ганьо, тъй като изцепките й са многобройни и вечно гледа келепира.

Думите, с които Стефан изравни Сашка Васева със земята бяха изречени по време на поредния анализ на предаването и случващото се в къщата на Големия брат.
Половинката на Гала не пропусна възможността да покаже острото си неодобрение към Сашка Васева и начина й на живот..



Той дори беше още по-цветен, заявявайки, че единственото, което я интересува е да се наяде предоволно, след което да си полегне и да си пръдне. Веднага след това Стефан добави, че това е неговото лично мнение и не би желал да ангажира никого с него.

Стефан не си спести критиките и по отношение на дизайнерката от Раковски Миглена Каканашева, по-известна като Мегз. За никого не е тайна, че тя се вживява в ролята на българската Коко Шанел. Също като Сашка Васева обае тя не се радва на одобрението на зрителите.

Припомняме, че за времето, в което е в къщата на Големия брат, изпълнителката на култовата песен „Левовете в марки“ е качила цели десет килограма. Тя е редовният дегустатор на вкусните гозби на шеф Петров. Нещо повече, дупнишката Мадона не спира да дъвче.

Това наложи Гомеия брат да вземе мерки. Той бе натоварил със задачата Маргарита Хранова и Алфредо да следят всеки залък, който приема блондинката и да се опитат да я озаптят. За съжаление обаче мисията им се провали, тъй като щом стане дума за храна, Сашка Васева наистина е неозаптима. Тя се държи така, сякаш никога не е виждала храна в живота си.

Певицата от близкото минало дори падна толкова ниско, че започна да крие храната си под мебелите в къщата и да си хапва тайно. Когато Големия брат разкри номерата й пред останалите съквартиранти, тя се опита да извърти нещата. В крайна сметка обаче бе принудена да си признае, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.