Любовен хороскоп за месец ноември – Везни, Скорпион, Стрелец

0
343

Обвързаните също ще бъдат изправени пред известни трудности

За да разберете какво ви е подготвил месец ноември по отношение на любовните трепети и приятните изживявания, е нужно да прочетете точния любовен хороскоп.

любовен хороскоп
Обвързаните също ще бъдат изправени пред известни трудности

Ето какво вещае ноемврийският любовен хороскоп за всеки един от представителите на зодиакалните знаци:

ВЕЗНИ
За съжаление вашият любовен хороскоп не може да ви зарадва с нещо хубаво. Звездите вещаят, че през ноември ще бъдете изправени пред доста трудности в любовен план. Отношенията ви с околните ще бъдат изправени пред доста изпитания.

Онези от вас, които все още са необвързани, не трябва да бъдат агресивни. Имайте предвид, че агресията в любовен план също не води до нищо добро. Тя няма да е във ваша полза. Ще ви се наложи да направите труден избор.



Обвързаните също ще бъдат изправени пред известни трудности. Не се притеснявайте, ако връзката ви е силна и истинска, ще издържи на всичко. Ако ли обаче се разпадне, не съжалявайте, не е била за вас. Бъдете подготвени, тъй като на хоризонта се задават доста конфликтни ситуации с партньора ви.

СКОРПИОН
Разчитайте на вашето вродено умение за флирт, но пък не бъдете прекалено настъпателни. Дори самите вие сте наясно, че по този начин може само да отблъснете човека отсреща.

Необвързаните трябва да бъдат малко по-сдържани. Не показвайте симпатиите и предпочитанията си, преди да сте сигурни в тях, за да не се стигне до злословене по ваш адрес.

На онези, които са във връзка, месецът ще поднесе редица приятни изненади. Не е изключено да получите предложение за брак. Онези, които вече са получили такова пък може да се зарадват на новината, че очакват наследник.

СТРЕЛЕЦ
В любовен план месецът ще бъде доста объркан за представителите на зодия Стрелец. В никакъв случай не взимайте прибързани решения за каквото и да било, тъй като това ще е само във ваш ущърб.

Крайно време е онези от вас, които все още са необвързани да спрат да търсят идеалната половинка. Разберете, че такава не съществува. Именно твърде високите очаквания, които поставяте всеки път, са причина за множеството ви разочарования в любовен план.

Обвързаните ще трябва да бъдат готови да направят доста компромиси във връзката си през настоящия месец. Любовта ви ще успее да издържи на всички изпитания, пред които ще бъде изправена само ако е много силна. В противен случай бъдете готови връзката ви да претърпи крах. Но дори и това да се случи, не съжалявайте, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.