Велика новина за всички: Не е за вярване какво ще се случи със Spice girls!

0
338

Spice girls зарадва всичките си почитатели!

Известната момичешка поп банда Spice girls прикова вниманието с велика новина. Феновете на петте красавици са в делириум, защото те обявиха своето завръщане.

Spice girls 
Spice girls се завръща на голямата сцена

Да, точно така, спайските се събират отново, след като новината бе потвърдена от DailyMail. Те най-накрая са постигнали единомислие по този въпрос.

Събирането на Spice girls беше напът още преди 2 години, но тогава Виктория Бекъм провали нещата. Групата имаше намерение да направи свое турне, с което да напомни за себе си, но Вики отказа да участва.

Отсъствието й осуети плановете на всички, тъй като турнето нямаше да набере такава популярност, ако не участват и петте момичета. Тогава милиони фенове проклинаха жената на Дейвид Бекъм.



Тя си има моден бизнес, от който печели добре. Това бе причината да откаже да се върне към музиката. Сега обаче е склонила, което показва, че може би вече не е толкова добре финансово.

Spice girls в момента планира издаването на нов албум и турне. С организацията се е заела Мелани Браун, известна повече като Мел Би.

Всички фенове на групата са в екстаз. Те вече са големи, пораснали хора.

Когато момичешката банда беше актуална, почитателите й бяха тийнейджъри. Оттогава обаче изминаха 20 години и вече са зрели хора.

Spice girls излезе на бял свят през 1994 г., но се разпадна само 6 години по-късно. Преди десетина години групата се събра за много кратко, направи нова песен, но дотам.

Освен Виктория Бекъм и Мел Би, другите имена в групата са Ема Бънтън, Мелани Чисхолм (Мел Си) и Гери Халиуел.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.