Велика новина за всички: Не е за вярване какво ще се случи със Spice girls!

0
326

Spice girls зарадва всичките си почитатели!

Известната момичешка поп банда Spice girls прикова вниманието с велика новина. Феновете на петте красавици са в делириум, защото те обявиха своето завръщане.

Spice girls 
Spice girls се завръща на голямата сцена

Да, точно така, спайските се събират отново, след като новината бе потвърдена от DailyMail. Те най-накрая са постигнали единомислие по този въпрос.

Събирането на Spice girls беше напът още преди 2 години, но тогава Виктория Бекъм провали нещата. Групата имаше намерение да направи свое турне, с което да напомни за себе си, но Вики отказа да участва.

Отсъствието й осуети плановете на всички, тъй като турнето нямаше да набере такава популярност, ако не участват и петте момичета. Тогава милиони фенове проклинаха жената на Дейвид Бекъм.Тя си има моден бизнес, от който печели добре. Това бе причината да откаже да се върне към музиката. Сега обаче е склонила, което показва, че може би вече не е толкова добре финансово.

Spice girls в момента планира издаването на нов албум и турне. С организацията се е заела Мелани Браун, известна повече като Мел Би.

Всички фенове на групата са в екстаз. Те вече са големи, пораснали хора.

Когато момичешката банда беше актуална, почитателите й бяха тийнейджъри. Оттогава обаче изминаха 20 години и вече са зрели хора.

Spice girls излезе на бял свят през 1994 г., но се разпадна само 6 години по-късно. Преди десетина години групата се събра за много кратко, направи нова песен, но дотам.

Освен Виктория Бекъм и Мел Би, другите имена в групата са Ема Бънтън, Мелани Чисхолм (Мел Си) и Гери Халиуел.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.