Шок за България: Турци приземиха Лудогорец!

0
306

Лудогорец ще трябва да трепери в Лига Европа!

Турският Истанбул запази шансове за продължаване в турнира Лига Европа след победа над нашия шампион Лудогорец. Отборът на Херо бе победен на собствен терен с 1:2, видя TOPactualno.com.

Лудогорец
Шок за Лудогорец в Лига Европа

Срещата започна кошмарно за българския състав. „Разградчани“ изобщо не знаеха къде се намират цяло първо полувреме и неслучайно инкасираха два бързи гола, дело на Висча (20 мин.) и Фрай (28 мин.).

След почивката Лудогорец намери сили да се върне в срещата. Мощният натиск доведе до гол в 65-тата мин., който бе дело на звездата на тима Марселиньо. Много пропуски до края обаче лишиха отбора от нещо повече в двубоя.

По този начин българският шампион пропусна златна възможност да се класира за елиминационната фаза. Тимът остана с 8 точки и отстъпи лидерството в групата на Брага, който вече има 10 т. Истанбул събра 5 т. и все още има шанс да измести Лудогорец.



Това ще стане обаче само ако победи Брага в последния кръг, а българите загубят от Хофенхайм. Немците засега са с 4 т. и нямат шанс да се класират напред.

Всичко за Лудогорец ще се реши в Германия. Тимът пропусна вече два златни шанса да се класира и фаталистите започнаха да си мислят най-лошото, а именно, че ще отпадне. Дано не се стигне дотам.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.