Слави Трифонов размаза Мис България 2017: Ще ми дадеш ли автограф? (Още за подигравките на Дългия)

0
336

Слави Трифонов взе отношение по казуса с Мис България 2017!

Тамара Георгиева гостува на Слави Трифонов и затвърди негативните впечатления на мнозина. Мис България 2017 нито убеди, че е красива, нито че е умна.

Мис България 2017 в Шоуто на Слави
Слави Трифонов се изгаври с Мис България 2017

Напротив, водещият я „подхлъзна“ така, че направо я срази с ирония и подигравки. Той показа на всички истинската й същност, за която мнозина подозираха.

Тамара сподели в шоуто, че всичките критики не й влияят негативно, защото така й правят реклама. В момента тя била най-известната личност в цяла България.

Слави Трифонов не пропусна да се изгаври с нея по този въпрос и я помоли след предаването да му даде автограф. Тя обаче дори не схвана, че се шегува с нея.



Шоуменът на няколко пъти я попита защо е искала да стане Мис България, а тя така и не даде адекватен отговор. Искала е да прави добри дела, но Слави недоумява защо не може да ги направи без тази титла.

„Това са някакви картони върху главата ти“ – каза Дългия за короната на Тамара Георгиева.

Освен това Слави определи думите на миската като пълни глупости. Той не намира причината да бъдеш Мис България като начин да правиш добри каузи, а просто като желание да се изтъкнеш сред други красиви жени.

Тамара Георгиева се изцепи, че има малко по-нетипична красота, при което водещият реагира подигравателно. Според него, красотата е нещо субективно.

„По тая логика и Иван Стоянов има нетипична красота.“ – заяви Слави.

Шоуменът очевидно бе поканил Мис България, за да се изгаври с нея. Той успя да го стори, а накрая тя си тръгна унизена от студиото.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.