Ето за какво трябва да внимавате, ако сте с нулева кръвна група

0
394

Хората с нулева кръвна група, са доста податливи на някои заболявания

Ако сте с нулева кръвна група, трябва да сте много внимателни с някои неща.

нулева кръвна група
Хората с нулева кръвна група, са доста податливи на някои заболявания

Повече от ясно е, че вие можете да дарите кръв на всички останали кръвни групи, докато можете да приемете кръв само от вашата кръвна група.
Този факт обаче далеч не е всичко, което ви различава от останалите.

Вероятно, ако сте нулева кръвна група сте наясно, че сте по-податливи към някои заболявания. В същото време обаче вие притежавате изключително силни черти, които ви отличават от останалата част от населението.

Сред невероятните качества, които притежават хората с нулева кръвна група, са невероятното количество енергия, която притежавате, лидерските качества и способността ви да останете съсредоточени дълго време върху нещо.
Освен всичко останало сте наясно как да останете дълго време на линия и да сте продуктивни.



От друга страна трябва да се отбележи, че хората с нулева кръвна група, са доста податливи на заболявания като язва, йоден дефицит, твърде ниски нива на тиреоидни хормони, дисфункция на щитовидната жлеза и др. Всички тези нарушения биха могли да доведат до сериозни последствия. Сред тях са задържане на вода в тялото и наднормено тегло. Нито едно от тези две състояния не е за подценяване.

Така например хората с нулева кръвна група се свързват с определен тип хора от древни времена.
По време на интервюто за работа японците често питат евентуалните си бъдещи служители от коя кръвна група са. Това не е никак случайно.

Обикновено се смята, че хората с нулева кръвна група, са изключително отговорни, организирани, посветени, съвестни, практични и съсредоточени.
Вярва се също така и че тези хора, са много по-добри логици и са по-умни и добри от останалите.

Това се дължи на факта, че предците на хората с нулева кръвна група са били ловци, на които се е налагало да се прицелят точно, за да отстрелят плячката си. На точността им до голяма степен се е дължало и тяхното оцеляване.

Тези хора могат бързо да се ядосат, а това ги прави импулсивни и хиперактивни.
Те са много по-податливи на вредни метаболитни процеси заради застоелия начин на живот, който водят и неправилното хранене.

Да не пропускаме и факта, че са по-податливи на стрес, затлъстяване, твърде бавна активност на щитовидната жлеза и затлъстяване.
В сравнение с останалите кръвни групи нивото на тяхната стомашна киселина е доста по-високо. Заради твърде чувствителния стомах има доста голяма вероятност да развият и язва на стомаха, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.