Ако искате, вярвайте: Тези цветя носят късмет, пари и благополучие! (Непременно ги отглеждайте у вас)

0
725

Тези Цветя носят късмет, благополучие, пари

Тези цветя винаги се отблагодаряват на стопаните. Стига да им говорите и да се грижите за тях с любов, нежност и внимание.

цветя
Тези цветя гонят злите сили и ни лекуват

Те придават свежест, уют и красота в къщата ви.Отглеждайки цветя в дома си, можем да се докоснем до природата и да избягаме от сивата и скучна градска действителност.

Цветята не внасят само разкош и красота в дома ни. Те ни носят късмет и предпазват от зли сили, и магии.

Цветята пазят от уроки и енергийни вампири, съветват специалистите в окултното.Тези магове препоръчват във всеки дом да се отглежда растението дебелец.

То предпазва обитателите от недоброжелатели. Така също те ще бъдат спасени от урочасване, както и от всякакви опасни ритуали, чиято цел е да им навредят.

Хората са вярвали, че защитават дома от гръмотевици, отблъсква и всякакви зли сили от него, също и че плаши лошите духове.

Растението се отглежда много лесно. Цветето има много ползи за здравето. Използва се в народната медицина за лечение на кожни раздразнения, също при лечение на рани, херпес и др.

Ако все пак нямате възможност да отглеждате цветя в дома си, поне поставете свежи китки в къщата си. Букетът обновява енергията в дома ви и гони лошите сили далеч от него.

Освен това предпазва обитателите от лоши енергии и магии, както и от уроки.

Но едно цвете винаги трябва да имате в букета. И това е божура. Цветето освежава въздуха, носи хармония в семейството.

Божурът гони депресиите, привлича богатство и любов. Поставете това място на видно место във вашия дом. Много скоро ще почувствате огромна промяна.

В къщата ви ще се настани трайно спокойствието и приятната атмосфера. Освен това растението гони отрицателните енергии и предпазва къщата от зли очи и помисли.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.