Родопска лечителка лекува диабет с тези три рецепти! (Пробвайте, лечението е гарантирано)

0
1014

Лечителка от Родопите лекува захарна болест с тези три рецепти

Родопска лечителка спасява от коварната болест с народна медицина. Лечителката Хабибе от Ърсъс тепе е изключително известна в региона. Билкарката от Родопите връща хората от онзи свят.

Тя има билки и за много болести, но ви представяме три рецепти, с които лекува диабет. Георги Димитров от Чепеларе разказва, че с тези рецепти на лечителката наистина се е отървал от кошмарната болест.

Патент на родопската билкарка е също така нареченото „заковаване“. То става с подкова, като през цялото време бае.

Родопската билкарка връща болни от онзи свят
Родопската билкарка връща болни от онзи свят

„Невероятна е тази жена. Много хора е вдигнала на крака, спасила им живота и най-важното име върнала вярата. Тя бере билките си директно от Ърсъс тепе. Местността е известна като сборище на хайдути, а според народните легенди там са бродили също таласъми и самодиви. Но там се намират и едни от най-лековитите плодове и билки”, разказва той.



При първата рецепта е необходимо да се вземат четири глави с праз, който се режи на малки парчета. Слага се нарязаното количество в голям стъклен буркан и се залива с два литра бяло вино. Оставя се за петнадесет дни и после се прецежда. Пие се по една малка чашка три пъти на ден. Добре е това да става преди хранене.

Другото, което е правил Георги е да взима сутрин и вечер по чаша кисело мляко с един изцеден лимон в нея. Лечението продължава точно двадесетина дни.

Третата рецепта също безупречно лекува захарната болест. При нея се използва имел. Вземат се десетина грама от билката и се накисва в хладка вода за една нощ. Билката и водата задължително се поставят в хладилника. На сутринта се прецежда и се пие дотогава, докато болният не се почувства по-добре.

Тези три рецепти са излекували доста хора, а родопската лечителка е доволна, че с тях много хора са намерили най-ценното – здравето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.