Огромна издънка на Десислава Радева разтърси България! Тази СНИМКА накара президента да потъне в земята от срам

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Десислава Радева за пореден път прикова вниманието, но по негативен начин!

Президентшата Десислава Радева се изложи жестоко във Франция. Там тя събра хиляди негативи с облеклото, с което се появи.

Десислава Радева и ген. Радев

Десислава Радева се изложи

Деси е придружила съпруга си Румен Радев на официална среща на френска земя. Там всички са били офицално облечени, само нашата първа дама се е появила с удобна домашна жилетка.

Прави впечатление, че на всичкото отгоре жилетката не е добре изгладена. Десислава Радева се е показала в светлина сякаш отива до магазина.

Това не е първият гаф на жената на нашия президент. Тя постоянно е разпъвана на кръст за начина си на обличане. Мнозина я упрекват в липса на всякакъв усет за стил и класа в дрехите.


Сега обаче някак мина границата, защото става въпрос за издънка в модната столица на Европа и света. Говори се, че гафът на генерал Деси е бил отразен от повечето присъстващи, които я одумали хубаво.

За цяла година Десислава Радева така и не се научи как да се облича в публичното пространство. Интересното е, че явно никой от екипа й не е успял да я вразуми. Това показва, че тя държи на този свой стил и не се притеснява от него.

С тази жилетка Деси си вкара не един, а два куршума. Освен че не е за официално събитие, тя подчертава широките й рамене.

Така я прави да изглежда по-зле от очакваното. Нещо, което трябва да притеснява нашия президент.

Вижте поредния моден гаф на българската първа дама!

Десислава Радева до Румен Радев

Десислава Радева с жилетка до президента

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Един отговор to “Огромна издънка на Десислава Радева разтърси България! Тази СНИМКА накара президента да потъне в земята от срам”

 1. Радослав

  дек. 07. 2017

  АБЕ Я СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА БЕ ТЪПАНАРИ ПРОСТИ!
  ЖЕНАТА МОЖЕ ДА СЕ ОБЛИЧА КАКТО ЖЕЛАЕ И ТОВА НЕ Е НИКАКЪВ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
  НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СРАМ ЗА БЪЛГАРИТЕ Е ПРОСТОТИЯТА НА БОЙКО БОРИСОВ ПРЕД ЕВРОПА И СВЕТА, КАКТО И НЕГОВАТА КУРВА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСОВА!!!

  Reply to this comment

Добавете коментар