Седмичен хороскоп от 9 юни до 15 юни 2014 г. – 2 част

0
614

Вашият седмичен хороскоп (от 9 юни до 15 юни 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е благоприятна за творчество и насърчава деловите успехи. Тези дни придвижването ви напред зависи единствено от вас. Вашата решителност и отговорност със сигурност ще бъде оценена по достойнство. Въпреки това, бъдете внимателни и не вземайте прибързани решения.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Живейте в настоящето, наслаждавайте се на моментни събития и не спирайте да мислите за утрешния ден. През настоящата седмица вашият потенциал нараства, а оптимизмът ви определено е заразителен за околните, което означава, че е време да обърнете внимание на перспективните проекти.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През настоящата седмица е особено важно да запазите самообладание, независимо от случващото се наоколо. Да избегнете възможни конфликти ще ви помогнат проницателността и интуицията, тези дни те определено са на висота. Вие наистина сте способни на много. Повярвайте и ще успеете!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Дайте на околните по-голяма свобода на избор. Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица с търпение ще победите всичко и всеки. И не отлагайте започнатото! Тези дни, ако проявите инициатива успехът ви е сигурен. Не пропускайте възможността за промяна към много по-добро!ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Настоящата седмица ще ви даде усещане за вътрешна свобода. Продължете смело напред към целта, сега околните са готови да ви подкрепят. Вие винаги сте получавали всичко, от което се нуждаете. И ако демонстрирате активност, тези дни ще ви донесат не само дългоочаквания успех, но и добри перспективи.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица постиженията и талантите ви най-сетне ще бъдат оценени по достойнство! Все пак помнете, успехът ви зависи начина, по който се разпореждате със своите способности и енергия, а те в момента определено са предостатъчни!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.