90 години затвор: Не е за вярване какво направи тази учителка с ученик!

0
461

Учителка шокира света с действията си!

Една учителка на име Аманда Насер потресе много родители с това, което стори със свой ученик. 30-годишната дама от щата Вирджиния, САЩ, се оказа направо скандална.

учителка
Тази учителка си изпати жестоко

Аманда е била уличена във връзка със свой 15-годишен ученик. Тя го прелъстила, след което започнала направо да го развращава.

Шокиращата учителка често се обаждала по телефона на тийнейджъра, за да му приказва мръсни неща. Освен това, тя му пращала свои провокативни снимки, с които целяла да поддържа интереса му.

Връзката им става все по-сериозна, а самата Аманда правела всичко възможно да е така. Тя дори се сприятелила с майката на младежа, за да има по-лесен достъп до дома му, а оттам и до стаята му.



Всичко е било разкрито именно от майката на момчето. Тя засякла негов чат с учителката му и останала в шок.

Родителите моментално се обадили на властите и Аманда веднага е била арестувана. Обвиненията към нея са били в нарушаване на цели 28 члена.

Учителката и адвокатът й пледирали невинна, защото самият ученик искал тази любов и затова тя се поддала на изкушението. В съда обаче тази версия явно е била отхвърлена, защото в крайна сметка палавата учителка е била осъдена.

Присъдата й е от цели 90 години, при максимални 236. Зад решетките обаче ще излежи едва 7 от тях.

Въпреки че няма да стои много в затвора, целият живот на Аманда Насер рухва сега. С такава присъда никое училище няма да я назначи повече на работа. Освен това, съпругът й също я е напуснал след случилото се.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.