Драмата е пълна: ХИВ-ът на Чарли Шийн се превърна в СПИН! (Подробности)

0
358

Чарли Шийн вече малко по малко гасне, животът му си отива…

52-годишният Чарли Шийн е на път да си отиде от този свят. Актьорът от цели 7 години е диагностициран като ХИВ-позитивен, но болестта му се е усложнила и вече е болен от СПИН, пишат в САЩ.

Чарли Шийн
Чарли Шийн вече е спинозен

Причината е в живота, който води звездата от „Двама мъже и половина“. Консумацията на алкохол и наркотични вещества така и не е била спряна за цялото това време, което е довело до мутацията на вируса в една от най-страшните болести в света.

Чарли Шийн отдавна е известен като човек на пороците. Именно този негов живот му докара проблеми със здравето. Той се бе отдал на преспиване с всякакви хора, очевидно без предпазни средства, а това винаги е опасно.

В Америка се пише навсякъде, че актьорът е много зле физически и не е в състояние да работи. Това му създавало големи финансови трудности, тъй като месечното му лечение струва 7 хил. долара.



Доскоро Чарли беше просто носител на вируса ХИВ, което не е толкова опасно, ако се води здравословен начин на живот. Вече обаче е със СПИН, което значи, че имунната му система е срината и дори обикновен грип може да го убие.

Животът на хора с ХИВ може да продължи години наред, някои дори надживяват здрави хора. При СПИН обаче е различно, там обикновено се живее само няколко години.

Най-известният смъртоносен случай е с Фреди Меркюри. Той стигна именно до СПИН, тъй като в онези години болестта все още беше нова и лечението беше доста по-оскъдно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.