Очаква ви невероятен късмет, ако сте направили тези неща

0
334

Вярва се, че както сте изкарали първия ден от новата година, така ще ви върви до края на годината

Можете да бъдете сигурни, че ако сте направили тези неща, през годината ще ви върви като по вода и ще имате наистина невероятен късмет.

късмет
Вярва се, че както сте изкарали първия ден от новата година, така ще ви върви до края на годината

Вероятно изгаряте да научите какво е трябвало да направите, за да ви преследва този луд късмет. Истината е, че е от огромно значение какво сте направили на Нова година. Най-важните дни, определящи вашия късмет, са 31 декември и 1 януари.

Смята се, че този, който изпие последната глътка от питиетата на трапезата, наистина ще има огромен късмет.
Същото е в сила и в случай, че някой от хората на новогодишната трапеза е кихнал. Това означава, че всички, които са били по това време на масата, ще имат невероятен късмет.

Ако пък сте търговец и сте направили доста солидна отстъпка на първия купувач, прекрачил прага на магазина ви, то също ще бъдете споходени от невероятно щастие. Сполуката през годината ще се превърне във ваш верен спътник.



Вярва се, че както сте изкарали първия ден от новата година, така ще ви върви и през останалите дни до края на годината.
Освен това се смята, че ако около дома ви в новогодишната нощ се е скитало бездомно коте или куче, късметът ще е на ваша страна. Това обаче е валидно само, ако сте го нахранили или пък сте го прибрали.

Добре е да знаете, че не е на добро, ако на 1 януари започнете да метете, да миете пода, да чистите или пък да изхвърлите боклук. Ако прескочите този съвет, е добре да сте подготвени за доста сериозни загуби през годината.

Не се преработвайте в първия ден от годината, тъй като в противен случай през цялата нова година ще ви се наложи да работите като вол.
Ако сте погледнали в нощта на 1 януари към небето и сте видели много звезди, това е знак, че се задава голяма печалба.

В случай, че в новогодишната нощ сте чули мяукане на котка, това означава, че в най-скоро време ще имате нови съседи. Ако пък лае куче, това означава, че ще сложите край на сегашната си връзка и ще започнете нова.

Често пъти Вселената ни подсказва какво се задава, но не успяваме да разберем знаците й правилно. Добре е да запомните написаното в този материал или пък да го запазите, тъй като наистина ще ви е от полза.

Освен това е добре да спазите съветите, които са дадени, освен ако не искате да прогоните късмета си надалеч, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.