Още едно бебе се роди в кралското семейство

0
360

С огромна радост от пресцентъра на кралското семейство съобщиха чудесната новина. Голямото семейство се е увеличило с още един член

Шведската принцеса Маделин роди момиченце. Таткото Крис съобщи, че двете по-големи деца с огромно нетърпение очакват тяхната малка сестричка да се прибере вкъщи, заедно с принцеса Маделин.

кралско семейство
Шведското кралско семейство се радва на новото бебе

Принцеса Маделин и американският банкер Крис са родители на 5-годишната принцеса Леонор и на 2-годишният принц Николас.

Кралица Силвия и крал Карл Густаф имат три деца – две дъщери и син. Всички те имат свои семейства и деца.

Най-голямата дъщеря принцеса Виктория е бъдещата кралица на Швеция. Заедно със съпруга й Даниел имат дъщеря и син.



Единственият син в кралското семейство принц Карл Филип и неговата съпруга принцеса София станаха родители на второ момченце в началото на септември 2017 г. Малкият принц се роди 3 кг и 100 гр. при дължина от 50 см. Първородният им син Александър се роди на 21 април през 2016 г.

Тази година се очакват няколко бебета в британското кралско семейство. През април херцогиня Кейт трябва да стане майка за трети път. Британските медии оповестиха, че тя е бременна с близнаци. За пола им се говори, че са момиченца.

кралско семейство
Крис и Леонор, принцеса Маделин и малкият Николас преди да се роди новото бебе

През пролетта Зара Филипс също трябва да стане майка за втори път. Зара Филипс е внучка на кралица Елизабет Втора по линия на нейната единствена дъщеря принцеса Анна. Зара е първа братовчедка с принцовете Уилям и Хари, синове на принц Чарлз и принцеса Даяна.

На 19 май 2018 г. принц Хари ще се ожени за Мегън Маркъл. Британците коментират, че ако актрисата е бременна в начален стадий, до края на годината в британското кралско семейство може да се появи още един бебок.

 

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.