Херцогиня Кейт затвърди, че е световна модна икона

0
312

Херцогиня Кейт отново беше във фокуса на събитията. Всички се възхищават на бъдещата кралица на Англия, прекланят се пред нейните елегантност и стил

Цялото кралско семейство се събра в Уестминстърското абатство, за да отбележат деня на Общността на нациите. Особено впечатление направиха младите членове.

херцогиня Кейт
Всички признават херцогиня Кейт за новата световна модна икона

Принц Уилям и херцогиня Кейт пристигнаха  по едно и също време с принц Хари и неговата годеница Мегън. Това е първото публично събитие, на което Мегън Маркъл участва, заедно с кралицата.

По случай Рождество цялото семейство се събра в Шотландия, а на сутринта заедно ходиха на църква.  Там бяха кралица Елизабет Втора и Мегън Маркъл. Но денят на Общността на нациите е важен за британците.

В Общността на нациите членуват всички бивши колонии на Англия. Изключение правят Руанда и Мозамбик. Общността на нациите се формира, след като Англия дава свобода на своите колонии. Затова на влизане в Уестминстър кралското семейство е посрещнато от африканска трупа, която представя свой обичай. На излизане ги изпращат деца от различни националности.



Независимо, че това е първото публично представяне на Мегън Маркъл като нов член в кралското семейство, погледите отново са насочени към херцогиня Кейт.

кралица Елизабет Втора
Кралица Елизабет Втора вдъхновява британците

Херцогиня Кейт облече тоалет в тъмно синьо. Освен елегантното палто и обувки с прекалено висок ток, бременната кралска особа сложи подходяща шапка. Подобни шапки носеше принцеса Даяна и те й подхождаха изключително много.

Шапката на херцогиня Кейт й стои като втора кожа. Придава й още по-величествен, грациозен  и аристократичен вид. Мегън Маркъл заложи на бяло палто и на малка бяла шапка. На църковната служба за Рождество беше облякла кафяво палто и допълни своя тоалет с малка кафява шапка, която прилича на таке.

Херцогиня Кейт сложи елегантна брошка на палтото си вляво точно както кралица Елизабет. Цялото поведение на херцогинята допада на кралицата. Изглежда Елизабет Втора вижда свой достоен наследник в лицето на младата Катрин.

 

**********

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.