Жестока катастрофа с участието на Дивна: Режат колата, за да спасят приятелката й!

0
416

Дивна е преживяла нещо ужасно, което ще помни дълго!

Младата певица Дивна е предизвикала катастрофа по пътя Русе – София. Това се е случило преди два дни край село Българене, съобщава Tvn.bg.

Дивна
Дивна е виновна за голяма катастрофа

Звездата е опитвала да изпревари друг автомобил, но е изгубила контрол над колата си и е излязла извън платното. Тя се е разминала само с уплаха, но не така стоят нещата с 20-годишната й приятелка, която е стояла до нея.

Девойката е с два счупени крака и ще се възстановява дълго. За да я измъкнат от потрошения автомобил, се е наложило да срежат ламарината.

Първоначално пострадалата е била настанена в клиника по ортопедия и травматология. След като е била стабилизирана, е била преместена в София.



Алкохолната проба на Дивна е била отрицателна. Затова все още се търсят причините за катастрофата.

Певицата е отскоро шофьор, няма голям опит и се предполага, че това е предизвикало ужасната случка. Очевидно все още не се справя добре зад волана, което при такъв дълъг път наистина може да бъде пагубно.

Очаква се Дивна да поеме всички разноски по лечението на приятелката си. Твърди се, че тя се чувствала много виновна и била готова на всичко, за да облекчи съвестта си.

TOPactualno.com апелира към всички неопитни шофьори да не тръгват на дълъг път, ако не се чувстват напълно готови за това!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.