След като направите това радикално прочистване на организма си, нито една болест няма да ви хване

0
387

Със сигурност след това прочистване ще се почувствате като нови

Много пъти сме говорили на тема прочистване на организма и най-вече за това колко е важно то.

прочистване на организма
Със сигурност след това прочистване ще се почувствате като нови

Ако трябва да онагледим организма ви и нуждата от редовно прочистване на организма, то най-лесно би било да го оприличим на кофа. Която и кожа да изберете, то тя със сигурност има обем. Когато той се напълни, е нужно да я почистите. По същия начин стоят нещата и с вашия организъм.

Натрупването на шлаки и токсини в организма ви, със сигурност не ви е от полза. Дори напротив – то може да ви доведе различни проблеми до главата. Именно поради тази причина е много важно да правите редовно прочистване на организма си. Не чакайте да стане твърде късно.

Ще ви предложим един изключително ефикасен метод за прочистване на организма. Той наистина е толкова ефикасен, че ще омете всички боклуци от него и ще ги изхвърли навън. Това със сигурност ще ви накара да се чувствате много по-добре и по-свежи.



Виктория Симеоновоа, която е специалист по естествено лечение разкрива своята рецепта за радикално прочистване на червата.
За целта са ви нужни 500 гр. пресни моркови и същото количество цвекло, но задължително сурово.

Рендосайте двата зеленчука на ситно и ги поставете в емайлиран съд. След това ги залейте с топла преварена вода, така че не само да покрие зеленчуците, а да е два пръста над тях.
След това добавете към сместа по една шепа нарязани стафиди и сушени кайсии.

Сложете емайлирания съд на котлона и изчакайте водата да заври. В момента, в който това се случи, веднага отдръпнете тенджерата от котлона. След като съдържанието в тенджерата се охлади, добавете и 1 с.л. чист пчелен мед. Разбъркайте до пълното му разтваряне и оставете съда да престои на тъмно място в продължение на 12 часа.

Най-добре би било да направите тази заготовка вечерта и да оставите съда да престои цялата нощ. На сутринта прецедете. Получената течност трябва да приемате по 100 мл., три пъти дневно. Тази процедура трябва да се повтаря в рамките на един месец, за да прочистите организма си както трябва.

По време на прочистването съхранявайте течността в хладилник. Когато свърши си направете нова. Не се изкушавайте да увеличите количеството и да си приготвите няколко дози наведнъж. Много е важно отварата да не престоява дълго време в хладилника, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.