Разберете каква съдба ви е предначертала вашата планета

0
239

Хората, които са родени под влиянието на тази планета, са истински кариеристи

Всеки човек е роден под влиянието на някоя планета.

планета
Хората, които са родени под влиянието на тази планета, са истински кариеристи

За да разберете под влиянието на коя планета сте родени и каква е съдбата, която ви е предначертала, е нужно да прочетете следващите редове.

Ето коя е вашата планета и какво влияние е оказала върху съдбата ви:

Ако сте родени във времето между 6:00 и 7:59
Това означава, че вие сто родени под влиянието на планетата Нептун.
Хората, родени под влиянието на тази планета, са водени основно от сърцето си. Няма начин да предвидите техните действия чрез логични изчисления. Те са изключително мистериозни и загадъчни личности. За тях са особено важни духовните компоненти у останалите хора. Много им е чуждо преследването на материални блага.



Ако сте родени във времето между 8:00 и 9:59
Това означава, че вие сте подвластни на планетата Уран. По природа, хората родени под влиянието на тази планета, са изключително общителни. Около тях има голям брой приятели и познати, тъй като не понасят самотата. За тях е огромно удоволствие да прекарат времето си в компанията на някой приятел или познат.

Обикновено хората, родени под влиянието на тази планета, са доста непосредствени в комуникацията. Обичат да помагат дори на хора, които не познават. Често пъти именно оказаната от тях помощ става повод за запознанство и създаване на ново приятелство. Те в никакъв случай не помагат заради това, че някой ден ще им се наложи някой да помогне и на тях.

Ако сте родени във времето между 10:00 и 11:59
Вие сте се родили под влиянието на планетата Сатурн. Смята се, че тази планета властва частично над царството на мъртвите. В астрологията тя е отговорна за формирането на собствена ценностна система и оценки за света на човека.

Хората, които са родени под влиянието на тази планета, са истински кариеристи. Те не се спират пред нищо. Готови са да прегазят всекиго, само и само да отбележат напредък в кариерата си и да се изкачат на по-горно стъпало. За тях желанието да бъдат лидери, е повече от естествено. Най-малкото заради факта, че точно тяхното мнение ще бъде чуто и оценено. Обикновено личният живот на тези хора доста куца. Причината за това се крие във факта, че те почти нямат свободно време, тъй като отдават всяка минута от живота си на кариерата. Поради тази причина нямат много приятели и трудно създават семейство и успяват да го задържат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.