Научете съдбата си в зависимост от това под влиянието на коя планета сте родени

0
243

Вие сте способни да разрешите всяка една конфликта ситуация и да изгладите ъглите

Никак не е трудно да научите съдбата си в зависимост от това под влиянието на коя планета сте се появили на бял свят.

планета
Вие сте способни да разрешите всяка една конфликта ситуация и да изгладите ъглите

Искате или не, всеки от нас се е родил под влиянието на дадена планета. Именно тя е тази, която определя до голяма степен не само съдбата, а и характера ви.

За да разберете какво ви е отредила вашата планета, е нужно да прочетете следващите редове:

Ако сте родени във времето между 12:00 и 13:59
Вие сте родени под влиянието на планетата Юпитер. В римската митология това е планетата на дневната светлина и небето. Астрологията я посочва като отговорна за самоутвърждаването на човека в обществото и социалните му връзки. Именно тя е тази, която дава желание за разширяване на способностите, усъвършенстване и чувство за пълнота на съществуването.



Детството и младежките години на родените под влиянието на тази планета минава под знака на забавлението. Липсва им обаче жаждата за трупане на нови познания. Основната им оценка в училище, е тройката. Жаждата им за нови знания идва на по-късен етап от живота, но пък за сметка на това се проявява изключително силно. Не обичат да се задържат дълго време на едно място. Обичат да пътуват и да разглеждат различни дестинации по света.

Ако сте родени във времето между 14:00 и 15:59
Вие се намирате под влиянието на планетата Плутон. В римската и древногтръцката митология Плутон е богът на смъртта и подземния свят. В астрологията обаче тази планета е много спорна. От една страна тази планета дава съвсем различно ниво на живот и големи възможности. От друга обаче вещае болезнени загуби и разрушения.

Хората, родени в този период, имат вродена дарба да убеждават отсрещния с лекота. Те притежават невероятна харизма и хармония, която може да бъде усетена отдалеч. Планетата, под чието влияние сте родени ви дава вид на хора, които не са безразлични към срещуположния пол.

Ако сте родени във времето между 16:00 и 17:59
Вие се намирате под влиянието на планетата Венера. Тази планета облагородява хората, родени под нейния знак с нежност, чувство за такт и чувствителност. Вие сте способни да разрешите всяка една конфликта ситуация и да изгладите ъглите. Изключително романтични сте и сте склонни към идеализъм във всяко едно отношение. Често като основна цел си поставяте да откриете любовта на вашия живот. Романтичните ви идеали обаче често пъти биват разбити от суровата реалност пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.