Ето каква съдба ви е отредила вашата планета

0
323

Опитайте се да се наслаждавате на живота и това, което имате

Всеки човек се ражда под влиянието на дадена планета.

планета
Опитайте се да се наслаждавате на живота и това, което имате

Научете коя е планетата, която влияе върху вашата съдба и вашия характер. Искате или не, се появявате на бял свят в определен часови интервал, който пък е подвластен на определена планета.

Ето на коя планета е подвластен вашият час на раждане и какво влияние оказва тя на съдбата ви:

Ако сте родени във времето между 18:00 и 19:59
Вие сте се появили на бял свят под влиянието на планетата Меркурий.
Тази планета дарява хората, родени под нейното влияние с постоянство. Те са готови да отидат до край, без значение за какво става въпрос. Истината е обаче, че често пъти крайностите, до които хората, родени под влиянието на Меркурий, са готови да отидат, им пречат да изживеят живота си пълноценно.



Опитайте се да се наслаждавате на живота и това, което имате. Често се опитвате да решавате проблемите на вашите приятели, загърбвайки собствените си такива. Крайно време е да наредите приоритетите в личния си живот и да започнете да ги следвате. Не се раздавайте навсякъде и не разпилявайте енергията си излишно.

Ако сте родени във времето между 20:00 и 21:59
Вие се намирате под влиянието на Слънцето. В астрологията то е един от най-важните показатели в хороскопа. То е символ на индивидуалността, самосъзнанието и личността на човека. То се проявява най-ясно в знака на Лъв-а, където е в дома си.

Хората, родени под знака на Слънцето, са любящи и изключително страстни натури. Обикновено са склонни към звездна треска. Винаги се опитват да се откроят от тълпата и да привлекат максимално внимание върху себе си. Тези хора, са родени за актьори и са невероятни лидери. Те обожават похвалите и ласкателствата дотолкова, че като ги чуят направо се разтапят.

Ако сте родени във времето между 22:00 и 23:59
Хората, родени в този часови интервал, са подвластни на Луната. В астрологията тя е символ на женския пасивен принцип. Свързана е с душата на човека и неговите подсъзнателните желания и стремежи. Позицията й в хороскопа е най-значима при раждането на представителки на нежния пол. Луната дава желание за създаване на семейство, проява на майчин инстинкт и любов към домакинството.

За тези хора е необичайно да са загадъчни. Те притежават невероятна интуиция и имат фина духовна организация. Разчитат на взаимна благодарност и подкрепа, подпомагайки околните. Те са изключителна рядкост заради това, че знаят точно какво искат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.