Пророчествата на баба Ванга за Путин станаха хит в Англия

0
568

Победата на Путин направи известни пророчествата на баба Ванга във Великобритания. Днес всички таблоиди цитират нейните предсказания

Статиите на няколко британски таблоида завършват с кратка биография на баба Ванга. Наричат я „Нострадамус на Балканите“.

баба Ванга
Предсказанията на баба Ванга станаха хит във Великобритания

Те пишат, че е родена с името Вангелия Пандева Димитрова в Струмица. Малко село, разположено в подножието на вулканична планина в Османската империя.

Живяла нормален живот до 12-годишна възраст. Тогава  губи своето зрение под влиянието на мистериозно торнадо.  Няколко дни по-късно близките намират баба Ванга. Но нейните очи са увредени от праха и мръсотията от торнадото. След тази случка развива способност да лекува хората и да предсказва бъдещето.

Таблоидите цитират някои от най-големите пророчества на баба Ванга. Освен избора на Путин за президент на Русия, тя казала, че Владимир Владимирич и Русия ще доминират над целия свят. Предсказанието е направено през 1979 г. Баба Ванга имала среща с писателя Владимир Сидоров.



Според думите на  баба Ванга, до края на годината Европа няма да бъде такава, каквато сме я познавали до сега. Ако световните лидери не успеят да се разберат, в Европа ще избухне ядрена война.

Баба Ванга е предсказала Брекзит, както и възходът на Китай няколко десетилетия по-рано. Предсказала е потъването на подводницата Курск във водите на Баренцово море през 2000 г.

Трета световна война ще избухне в деня, в който се навършват 100 години от явяването на Пресвета Богородица на деца във Фатима. Датата е била 13 октомври 1917 г.

От многото книги написани за баба Ванга знаем, че тя е гледала на много чужденци. При нея са идвали хора от почти всички нации.

Била е млада, когато цар Борис Трети завел Хитлер. Тогава познала, че един ден Германия ще претърпи крах и няма да бъде такава сила. Втората световна война слага край на Третия райх, а след загубата Германия е разделена на две части – Източна и на Западна Германия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.