Невероятен успех! 7-годишна българка покори модния свят (СНИМКИ)

0
243

Елизабет – Амитис Абдулджалил направи нещо изключително!

Тя е само на 7 г., а вече има невероятни успехи на модния подиум. Елизабет – Амитис Абдулджалил се прояви като единственото българско участие на един от най-големите световни подиуми – този в Москва.

Малката сладурана беше в руската столица, за да участва в „Mercedes-Benz Fashion Week Russia“ – Седмицата на модата (10 – 15 март).

Това е сред най-големите светски събития в света. На него присъстваха над 100 дизайнери, 1200 журналисти, както и цели 30 хил. посетители.

Провежда се в историческата сграда „Манеж“, която се намира в близост до Кремъл. Там всяка година дефилират някои от най-добрите модели по света.



Елизабет – Амитис бе избрана за лице на светната звезда Кристина Кибовская. Дизайнерката е лауреат на няколко конкурса и с нейни дрехи се обличат някои от най-популярните лица в музикалния бизнес.

Тазгодишната й колекция се изразява в приказката за красивата принцеса и принца на нейното сърце. Нашето момиче ще е лице на кампанията, което е наистина невероятен успех.

7-годишното българче дефилира в 4 ревюта. Всяко от тях показа, че има страхотен талант.

Елизабет – Амитис има славно потекло. По бащина линия тя е правнучка на последния сирийски крал.

В Москва момиченцето се яви за трети път. При предишните си две появи (2016 и 2017 г.) тя спечели приза “Baby Princess of the Universe”.

Въпреки че е само на 7 г., Елизабет – Амитис вече има много успехи в Русия, Чехия, Турция и България. Тя има участия в множество балетни постановки, а също така и в представления на самата Нешка Робева.

Вижте снимки от модното събитие и успеха на нашето момиче!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.