Ученик стреля с пушка по работещи строители (+видео)

0
323

Още един потресаващ случай на насилие в България. Ученик само на 13 години грабнал въздушната пушка и стрелял по строители, които работят на строеж

Драмата се разигра в Казанлък. Тази сутрин в града на розите на ул. „Стара планина“ работещите останали неприятно изненадани.

ученик пушка Казанлък
Ученик стреля с пушка днес в  Казанлък

Ученикът взел въздушната пушка, която е законово притежание на неговия баща. Екшънът се разигра преди обяд, докато бащата е на работа.

Полицията пристига на мястото на инцидента. Успява да овладее положението. Взема оръжието и  задържа 13-годишния ученик. През целия ден днес младежът е бил под наблюдението на психолог.

За момента няма изнесени подробности по случая. Например къде е била прибрана въздушната пушка. Кое е провокирало детето да я вземе и да стреля по работниците?



Добрата новина е, че няма пострадали. Въпреки това в целия казанлъшки квартал днес градусът на напрежението беше висок.

Малкият ученик е стрелял по време, когато работниците се оттеглили за почивка във фургона. Има счупено стъкло. Младежът живее в блок, разположен в западната част на Казанлък, предаде kazanlak.com.

Изстрелите с пушката са произведени от дома на ученика. Разследването продължи днес през целия ден, предаде БГНЕС.  Притеснени бяха не само работниците, подали сигнал на тел. 112.

Притеснени бяха инвеститорът и изпълнителят, който отговаря за строежа.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.