Седмичен хороскоп част 2 (02 – 08 април 2018 година)

0
316

През новата седмица честваме велики християнски празници. Въпреки тях, нашият живот продължава своя нормален ход. Вашият хороскоп е полезен

През половината седмица ще работим, а през втората половина ще почиваме.

хороскоп
Седмичен хороскоп

Но ни предстои огромна подготовка за Великден. Тя важи за представителите от всички зодии. Информацията за първите 6 зодии научете ТУК.

Везни

През следващите дни са възможни проблеми с ваши роднини. Става дума за някакво наследство. Този проблем ще ви разстрои и натовари емоционално. Направете всичко възможно да отложите разговорите след Великден. Тогава страстите ще се успокоят и всичко ще се подреди както трябва.



Скорпион

През следващите дни ще ви са наложи да направите покупки за дома. Може да се наложи да си купите нов домакински уред. Вероятно ще се възползвате от интересна промоция на някой хипермаркет. Отдавна не сте чели книги, защото все не ви остава време за тях. Сега е моментът да се обогатите интелектуално.

Стрелец

През тази седмица някой ще се опита да ви измами. Може да е колега, който иска да изпъкне в очите на шефовете ви. Може да бъде някой лош съсед или роднина, с когото не се харесвате прекалено много. Бъдете внимателни, когато работите с пари и подписвате документи. Този, който ви мисли злото, няма да ви победи.

Козирог

През тази седмица може да ви излезе късмет с покупка на нов имот. От известно време се оглеждате за ново жилище или за вила. Ще останете доволни от внезапната възможност за покупка. Децата също ще ви зарадват с интересно постижение. Тази седмица ви е отредено да бъдете щастливи.

Водолей

През изминалите дни сте имали лични проблеми. Не сте знаели как е правилно да постъпите. Случайно през следващите дни ще се заговорите с човек. Той или тя ще ви помогнат да погледнете на ситуацията от правилната страна и  решението само ще се появи. След това ще изпитате огромно облекчение.

Риби

През следващите дни ще получите много интересна оферта. Може да става дума за повишение в службата ви. Може да е предложение за нова работа. Това е вашият шанс да направите нова крачка във вашето професионално развитие. Новото предизвикателство ще ви хареса и ще бъдете доволни.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.