Седмичен хороскоп Овен, Телец, Близнаци – 16-22 април

0
359

Крайно време е да проявите повече активност

Прочетете вашия седмичен хороскоп, за да научите какви изненади ви е подготвила съдбата през следващите дни.

седмичен хороскоп
Крайно време е да проявите повече активност

Ето какво вещае вашият седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 април:

Овен
Вашият седмичен хороскоп вещае добри възможности. Бихте могли да превърнете дребните на пръв поглед неща в нещо много съществено, стига да му обърнете достатъчно сериозно внимание.
И през този период социалният ви живот ще остане доста напрегнат. Въпреки това личните ви възможности за успех не са никак малко, особено ако прокарвате стриктно стратегията си.

Звездите ви съветват да избягвате противоречията, особено в случаите, в които те засягат някаква административна работа. Последният работен ден, както и събота, ще ви предоставят добри възможности за успехи. Възползвайте се от ситуацията, не я пропилявайте с лека ръка. Неделята също ще е доста добра за вас. Като изключим четвъртък, петък и неделя, останалите дни от седмицата ще са доста трудни и напрегнати.



Телец
Крайно време е да проявите повече активност, сочи вашият седмичен хороскоп. Незнайно защо през последните дни работните ви задължения сякаш са останали на заден план. Лошата новина е, че ако продължите в същия дух, ще започнете да губите позициите, които постигнахте с толкова много труд. Стегнете се и не позволявайте на временното ви нежелание за работа да провали всичко.

Задават се проблеми по някои въпроси от делово естество, които зависят от административни фактори. Не бързайте да се паникьосвате, те също няма да останат неразрешени. Добре е да сте подготвени, че това може и да не се случи веднага.

Като цяло периодът се очертава доста успешен за целите, които сте си поставили. Това обаче важи само при условие, че продължавате да се борите. Ако оставите всичко да тече от само себе ски, няма как да разчитате на успехи. Петък и събота ще ви предоставят доста добри възможности за успех. Неделята също се очертава като доста хубава.
Като изключим четвъртък, следващите дни се очертават като доста напрегнати.

Близнаци
Опитайте се да овладеете агресивността си. Посветете времето си на занимания, които ще разкрият чувствата и мислите, завладели ви през тези дни. При вас се забелязва някакво раздвижване, но не се отпускайте. Следете внимателно посоката, към която ще тръгнат нещата.

Опитайте се да отстраните негативните фактори, които предизвикват противоречие и неразбирателства. Именно това е най-добрата тактика, която можете да използвате в момента, за да реализирате целите си. Забравете категорично за конфликтите, тъй като те ще парализират изцяло обстоятелствата и благоприятните влияния, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.