90-годишна монахиня лекува отписани от докторите и наркомани!(Втората Ванга говори с Божията майка)

0
536

90-годишна монахиня лекува тежко болни и наркомани

90-годишната монахиня не връща никой, потърсил я за помощ. Болни от цялата страна идват при нея, за да потърсят лек за душата и тялото си.

В манастира „Св. Атанасий“ край чирпанското село Златна ливада хора търсят лек от лечебното аязмо. Пристигат и заради чудодейната дарба на Екатерина.

Да чуят лечебните молитви на 90-годишната игуменка Екатерина идват депутати и бизнесмени, както бедни и окъсани миряни.

Сестра Екатерина има уникалната дарба да говори с Божията майка и да помага на болните. Дори и на отписаните от лекарите, твърдят посетилите храма.



Признава, че усещала хорската болка още като дете. За дарбата си проговорила едва след като станала игуменка на манастира „Св. Атанасий“.

Възрастната монахиня е убедена, че молитвите ѝ имат най-голяма сила в неделя, понеделник и четвъртък.

Затова тъкмо в тези дни потокът от хора не секва през целия ден.

Тези, които я молят за изцеление изпраща на църковни служби в Рилския, Бачковския и Троянския манастир.

Страдащите от неврози например имали нужда от Василеви молитви. В църквата „Св. Троица“ в Асеновград се развалят магии, казва монахинята.

Нейните молитви отказват наркомани от дрогата, разказват местните селяни.

Свидетелства за това има не един или два случая. Момиче, залитнало по дрогата и изоставило учението, се върнало в правия път.

След като двете се помолили пред иконите на Исус Христос и Света Богородица. И още неща, които монахинята накарала да извърши девойката и нейните родители.

Младо семейство нямало деца. Игуменката ги посъветвала да сключат и църковен брак. Малко след като се венчали пред Бога, те си родили момченце.

Чудесата не свършват само с това, а хиляди са излекуваните. Преди това те са били отписани дори от лекарите, обясняват жителите на селото.

Заради което в местността наричат 90-годишната игуменка втората Ванга. Признава, че само веднъж се е срещала с петричката врачка.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.